Намери ни
To Top

Трансферна бомба! Гранд от ШЛ с готова оферта за звезда на Лудогорец

Босът на Лудогорец Кирил Домусчиев е изправен пред сериозна дилема. Вече е ясно – един от най-големите отбори в Европа иска да привлече звездата на орлите Жуниор Кайсара.

Португалският колос Бенфика ще направи всичко възможно, за да има в своите редици защитника на Лудогорец, съобщава „7 дни спорт“. Както е известно, в последните няколко седмици от клуба от Лисабон проявяват засилен интерес към десния бек, като личният агент на играча дори беше в Португалия, за да разговаря с представители на клуба.


По информация на „7 дни спорт“ от Бенфика са готови да капарират играча, за да имат първи избор за него през зимата или лятото. Кайсара е сред първите имена в списъка на Жорже Жезус за нови футболисти на „Естадио да Луш“. Десният бек на Лудогорец се представя отлично от началото на сезона, а с изявите си в Шампионската лига грабна окото на много отбори.

Точно заради това Бенфика се притеснява изведнъж да не изскочи друг купувач за Кайсара. Както „7 дни спорт“ писа, Шахтьор (Донецк) също цени високо бразилеца и на няколко пъти изпраща ръководителите на скаутското си звено да го гледат на живо в Разград.

Най-вероятно през зимната пауза ще има конкретна оферта за Жуниор Кайсара от страна на Бенфика. Все още обаче не е ясно дали собственикът на Лудогорец Кирил Домусчиев ще бъде склонен да се раздели с един от най-добрите си играчи при първата оферта за него. До голяма степен това ще зависи и от представянето на разградчани в Европа. Ако те продължат в турнирите и след Нова година, Кайсара ще остане в отбора със сигурност.

Ощр от категория Тема на деня