Намери ни
To Top

Направиха за смях Икер Касийяс, този път на тренировка на Испания (видео)

Легендата на Испания и Реал (М) Икер Касийяс очевидно е доста далеч от най-добрите си години. Че формата на сан Икер не е добра, можем да съдим и по последната тренировка на националния му отбор. Касийяс бе разминат на шега от нахлуващия отдясно Диего Коща. Натурализираният нападател, родом от Бразилия, не получи никаква съпротива от вратаря и му мушна лесен гол.


Единствената надежда на испанците е, че сан Икер е бил по-благосклонен и не е имал по-твърда намеса, само защото Коща празнуваше 26-ия си рожден ден или просто вратарят не е искал да има сблъсък, който може да доведе до контузия.

„За Диего Коща беше прекалено лесно. Ако Челси играе срещу Реал (М) в Шампионската лига този сезон не залагайте, че няма да повтори подобно унижение срещу Касийяс“, съобщава сайтът footballfancast.com.

Факт е обаче, че не един и двама треньори са казвали, че Касийяс се щади в тренировките, но е хищник на терена, а само преди седмици излезе друго интересно видео – от занимание на Реал (М), на което новата покупка Навас прескача геройски конусите, докато легендата изпитва трудност дори да задържа равновесие.

Вижте ситуацията от вчера:

Ощр от категория Анализ