Намери ни
To Top

За първи път! Едновременно гавра и с Роналдо, и с Лудогорец, вижте я

Кристиано Роналдо и Лудогорец бяха изгаврени едновременно, което се случва за първи път след мача от ШЛ. За жалост ситуацията става още по-неприятна за българите. Вижте какви са ключовите моменти от писмо на английски ръгбист към звездата на Реал КР7. Британецът остава анонимен към момента, а думите му са подигравка с Роналдо, но също така и с Лудогорец, защото излиза, че зелените са много по-груби от ръгбистите като цяло.


Наистина скандална теза.

„Вие направихте някои коментари, които бяха не на място след мача с Лудогорец, като оприличихте като постъпка от ръгби мач, когато сте бил ритнат отзад от опонент. Ръгбито е контактен спорт, но не и груб. Само искам да Ви уведомя, че подобна агресия не се позволява в нашия спорт и ако има подобен инцидент, играчът директно бива изгонен. Ръгби има строг код на морални ценности, който ние спазваме сляпо. В нашия спорт никога няма да видите играч да симулира или да прояви агресия спрямо противник“, английският ръгбист напада едновременно и КР7, и Лудогорец.

Британецът е обиден от сравнение с Лудогорец и най-вече от позицията на Роналдо, за пореден път островитяните показват, че обичат да се изтъкват. Дали Кристиано ще отговори? И защо орлите трябва да търпят негативи за силната си игра във вече втори мач в ШЛ, са отделни въпроси!

Ощр от категория Тема на деня