sportove.net

Бащата на Хабиб срещу Дейниъл Кормие

Шампионът в полу-тежката категория на UFC Дейниъл Кормие се подготвя за най-тежкия мач в своята ММА кариера досега. Той ще се изправи срещу Стипе Миочич за титлата в тежката дивизия по време на UFC 226. Пей-пър-вю картата ще се състои на 7 юли в Лас Вегас, Невада.

Въпреки тежкия тренировъчен лагер, Кормие има време да заснеме лека спаринг сесия с бащата на Хабиб Нурмагомедов и видеото бързо става много популярно сред феновете.Клипът започва с Нурмагомедов старши в топ позиция, като той има наложена кимура на лявата ръка на шампиона. Поради халфгарда, който Кормие държи, вероятността олимпиецът да вземе гърба на „противника” си е голяма и дагестанецът се отказва от ключа, за да задържи топ халф гарда си. Видеото завършва с дълбок ъндърхук за Кормие, но бащата на Хабиб стои тежък върху своя оувърхук, като не позволява на DC да напредне в смяната на позициите и дори личи, че Абдулманап Нурмагомедов започва да използва оувърхука си офанзивно като „намеква” за душене „Дарс”.
Опитайте приставката на Sportove.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.