sportove.net

Джордан на разпит

Часове наред в полицейски участък кисне сексбомбата Кейти Прайс, известна като Джордан, заради обвинения в нелегално записване на порноклип за отмъщение.

39-годишната цицореста тв звезда и бивша моделка е уличена от екссъпруга си Алекс Рийд в неправомерно нахлуване в личното му пространство и заснемането му в компрометиращи пози.

Конкретната причина е видео, на което се вижда как ММА боецът Рийд се самозадоволява със сексиграчка, докато е облечен в женски дрехи. По думи на потърпевшия Кейти е показала срамните кадри в телевизионно студио на публика, наброяваща 40 души.


През това време камерите са изключени и резилът не е излъчен на екран. След като е привикана в полицията, Прайс доброволно отива да пише обяснения.

“Госпожата дойде сама. Отговори на всички въпроси”, съобщава говорителят на силовите в структури в Хардфордшир, Южна Англия, където е подаден сигналът за престъплението. Няколко часа след като влиза в участъка, надарената Прайс си тръгва без мярка за неотклонение и без повдигнати съдебни обвинения. Според разследващите няма достатъчно доказателства, че ексманекенката притежава инкриминиращи материали за Рийд. Малко след като ченгетата я пускат да си ходи вкъщи, Прайс отвръща на удара и публикува заявление. Тя се кълне, че няма каквито и да било фотоси или видеа със сексуално съдържание на ексмъжа си.

“България Днес”
Опитайте приставката на Sportove.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.