Намери ни
To Top

Пуснаха Конър Макгрегър под гаранция

UFC звездата Конър Макгрегър беше освободен срещу гаранция от 50 000 долара, след вчера беше арестуван от полицията в Ню Йорк. Ирландецът се замеси в грозен скандал. Заедно със свои приятели, той беше обвинен в нападение срещу автобус, в който е трябвало да бъде конкурентът му Хабиб Нурмагомедов. Двамата са в лоши отношения и често си устройват словесни престрелки, но този път Макгрегър прекали.


Ирландецът беше обявен за издирване, а полицията блокира частния му самолет. По-късно той сам се яви в полицейски участък и срещу него беше повдигнато обвинение. След съдебното заседание Конър беше пуснат от съда под гаранция. Неговият паспорт не е отнет и той ще може да се прибере в родината си и да чака там следващото заседание. Освен това, неговото движение няма да бъде следено с помощта на електронна гривна, каквито предположения имаше.

В резултат на атаката срещу автобуса от страна на Макгегър и хората му, са пострадали четирима души, които са посетили болница. Сред тях е Майкъл Киеза, който има множество прорезни рани, но се надява през юни да се изправи срещу Антъни Петис.

Президентът на UFC Дана Уайт разкритикува вандалската проява на Макгрегър и обясни, че тя е мотивирана от враждата му с Нурмагомедов, а конкретният повод е бил конфликтът отпреди няколко дни между Нурмагомедов и спаринг партньорът на Макгрегър Артьом Лобов, който също е бил сред участниците в нападението на превозното средство.

Макгрегър ще трябва да се яви отново в съда на 14 юни.

Ощр от категория Бойни Спортове