Намери ни
To Top

Стамен Белчев: Не трябва да се поддаваме на провокации

И двата отбора се познават добре. Малките детайли ще решат мача. Козът ни е в колектива, обяви треньорът на ЦСКА Стамен Белчев преди утрешния мач с Лудогорец.

“Настроението е нормално, както преди мач.


Готвим се при чудесни условия. Очаквам да се представим добре, да покажем истинските си възможности. А ако това стане и сме дисциплинирани, съм сигурен, че ще се поздравим с успех“, продължи специалистът пред официалния сайт на клуба.

„Рецепта за победа над Лудогорец няма. Отборът трябва да бъде дисциплиниран, да бъдат колектив. Когато топката е в противника, да пресираме и да бъдем агресивни. Това ако го покажем, със сигурност ще излезем победители“, каза още Белчев.

„Надявам се този път да завършим в пълен състав. Да сме си извлекли поуки от предишните мачове. Да не се подаваме на провокации, ако има такива от страна на домакините. Но основно мислим за футбол и нагласата ни трябва да е за футбол. Всичко друго остава на заден план“, добави той.

„Отдавна говорим, че трябва да бъдем концентрирани. Когато имаме повод за радост, да се радваме в рамките на нормалното. Да не правим излишни провокации. Основното нещо е мачът, в който да не ни водят емоциите, а да бъдем концентрирани и спокойни“, разкри треньорът.

„Мачът е важен, но има още много срещи до края. Напрежение не трябва да има. Футболистите трябва да излязат уверени и със самочувствие, за да покажат истинското си лице, за да победим”, завърши Стамен Белчев.

Ощр от категория Футбол