Намери ни
To Top

Мачът на Тервел Пулев във Виена на живо по българска телевизия

През уикенда феновете на бойните спортове ще имат възможност да гледат на живо две големи събития, едното от които с българско участие.

В съботната вечер Тервел Пулев ще се изправи във Виена срещу Ласло Пензеш за своята десета поредна победа на професионалния ринг в полутежка категория. Очаква се мачът на българина да започне около 22:40 часа, като събитието ще се излъчва на живо по Mtel Sport 2 и на ppv.mtel.bg.

Прякото предаване от австрийската столица стартира в 19:30 часа, като зрителите на Mtel Sport 2 ще имат шанса да видят и едни от най-добрите български състезатели в олимпийския бокс.


Те ще се срещнат с асовете на Австрия в своеобразен мач на нациите. На ринга ще се качат Тинко Банабаков, Христо Златев, Петър Драганов, Стефан Койков, Благой Найденов, Иван Мечков и Александър Георгиев.

Броени часове след боксовите емоции, Mtel Sport 2 ще излъчи директно и една от най-силните галавечери на UFC за 2018 г. Началото започва в ранните часове на неделния ден – 5:00 часа – и ще може да следи в реално време и на ppv.mtel.bg. В основния мач в спор за временната титла в лека категория ще се срещнат действащият шампион в категория перо Макс Холоуей и Хабиб Нурмагомедов. Холоуей замени в последния момент временния шампион Тони Фъргюсън и ако спечели ще стане единствения действащ състезател, които притежава поясите в две от категориите на UFC. При успех на Нурмагомедов руснакът ще остане непобеден, постигайки своята 26 поредна победа.

UFC събитието ще предложи още един мач за титла – този между шампионката до 52 кг при дамите Роуз Намаюнас и Йоана Йонджейчек. Полякинята ще се опита да ви върне титлата, която загуби в края на миналата година от Намаюнас. Изненадващата загуба беше първа в кариерата на Йонджейчек и сега всички UFC фенове ще искат да разберат дали това е било случайност или не.

Ощр от категория Бойни Спортове