Намери ни
To Top

Кандидат-шампионът на Турция по петите на Десподов

Фернандо Каранга не е единственият футболист на ЦСКА-София, който предизвиква интерес сред сериозните чужди клубове. “Меридиан Мач” твърди, че по време на последното дерби между “червените” и Левски, завършило 1:0, в ложите на “Васил Левски” е бил един от скаутите на Истанбул Башакшехир. Той е бил в компанията на мениджъра Несим Нешадов и според запознати е гледал изявите на Кирил Десподов. Въпросният човек обаче е останал разочарован от нивото на футбола, продиктувано от ужасното състояние на Националния стадион.


Реално в този мач нито един футболист не успя да покаже своите качества и заради това се очаква скаутът на Истанбул Башакшехир да пристигне на някой от другите завързани мачове на “червените” до края на сезона – или срещу Левски, или срещу Лудогорец.

Десподов израсна изключително много през този сезон. Всички в родиня футбол знаеха за големия му потенциал, но едва след идването на Стамен Белчев бързакът от Кресна се превърна в основна и незименна част от титулярния състав на “червените”.

Ощр от категория Трансфери