Намери ни
To Top

Шок! Лудогорец уволнява Дерменджиев

Наставникът на Лудогорец Георги Дерменджиев е на път да се раздели с поста си, след като орлите изостанаха със 7 точки зад лидера в А група ЦСКА.

Въпреки прекрасното представяне на българския шампион в Шампионската лига, лошите резултати в първенството са разгневили до крайна степен собственика на клуба Кирил Домусчиев.

„7 дни спорт“ разкрива, че в събота вечерта, след равния със Славия, Домусчиев, заедно с екипа си, са бистрили спешни мерки за излизането от кризата.

На първо време босът преценил, че е добре да обмисли внимателно ходовете си и да не взима прибързани решения.


По интересно обаче е друго явление.

На страница на Лудогорец във Фейсбук, в която има над 30 000 членове, бе поискана оставката на треньора Георги Дерменджиев.

Това е доста странно, тъй като за страницата се твърди, че е част от клубната стратегия за популяризиране на марката “Лудогорец”.

“Лично мнение на ФЕН на ЛУДОГОРЕЦ и АДМИНИСТРАТОР на страницата: Време е за оставка, г-н Дерменджиев, пореден мач без мотивация, без правилно подбран състав! И минус 7 точки от ЦСКА !”, написа администраторът на страницата.

Напомняме ви, че Домусчиев уволни Стойчо Стоев, след като орлите направиха 0:0 като домакини на Партизан в среща от третия предварителен кръг на Шампионската лига. Тогава този ход се оказа успешен и зелените постигнаха целта си да влязат в груповата фаза на турнира. Дали сега не е време собственикът да стресне играчите с нова треньорска рокада?

Ощр от категория Футбол