sportove.net

Шеф в Левски: Твърдо сме зад треньора и футболистите, пътят е правилен

“Клубът стои твърдо зад треньора и футболистите.”

Това каза изпълнителният директор на Левски Красимир Иванов, който потвърди, че „сините” имат пълно доверие на наставника Делио Роси.

„Вярваме, че пътят, по който сме поели, е правилният. За съжаление, трудно постигаме резултатите, но ние сме наясно, че сме направили правилната стъпка и няма да оттегляме подкрепата си към треньора и футболистите”, заяви Иванов пред “Канал 3”.


“За нас позицията е принципна. Наясно сме, че имаме дълъг път, вече изживяхме някои от промените. Надявам се, че в този месец и половина ще покажем, че качеството ни ще се материализира в отборна игра и отборен дух, каквото искат да виждат феновете ни.”

“Какво ще се случи след няколко месеца, трудно е да се прогнозира. Очевидно, че двубоите за Купата са важни и фокусът ни е мач за мач. Резултатите се надявам да са в наша полза”, добави изпълнителният директор на Левски и призова за подкрепа от феновете в тежките мачове до края на сезона.”

“Очаквам подкрепа от феновете ни за следващите мачове. Ще кажа очевидното, че няколко грешки в два мача ни костваха пет точки. Ясно осъзнаваме, че това създава напрежение и недоволство сред тях.”

“Това е ситуацията, за нас остава предизвикателството, че със състава можем да покажем много повече. Каквото имаш да казваш, го показваш на терена, както казва Гунди”, допълни Красимир Иванов, а междувременно собственикът на клуба Спас Русев се появи на стадиона, влезе в съблекалнята и повече от час чете конско заради слабите резултати.
Опитайте приставката на Sportove.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.