Намери ни
To Top

ЦСКА прави трансфера на сезона! Вижте кой ще подпише с армейците

ЦСКА София е само на крачка от най-големия трансферен удар в „А“ група за сезона. Лидерите в класирането на шампионата ще се подсилят на пост, който е изключително важен за тима.

Новите попълнения на Лудогорец все още не могат да окажат голямо влияние върху класирането в А група, същото важи и за останалите големи претенденти за челото Левски и Литекс. Сега армейците са водачи в таблицата, а за всички е видно, че основният проблем на тима е в дясната зона на защитата.


Лидерът в „А“ група на практика не разполага с десен бек и се налага да се преквалифицират централни бранители.

Точно при 7 точки разлика, армейците са на път от подпис с бившия национал и ас на ЦСКА Иван Бандаловски. Бандата напусна белгийския си тим и сега е свободен агент.

Каквото и да се каже за Бандаловски, той е играч, който рязко ще покачи агресията в дясната зона на червената отбрана, а и ще помага много повече в атакуващ план от Василев и Попов.

Бандата е с качества, които му позволяват при подходяща настройка да е вторият най-класен на поста си в България след Кайсара от Лудогорец. А привличането му ще е най-добрият трансфер в „А“ група досега за сезона. Защото лидерът в класирането, без трансферна сума, ще вземе доказан играч, точно на поста, на който има нужда Младенов. Каква по-добра сделка от това…

Автор: Омуртаг Георгиев

Ощр от категория Анализ