Намери ни
To Top

Пламен Марков за юбилея: До края на април няма да има свободни билети

Спортният директор на ЦСКА – Пламен Марков разкри повече подробности около задаващия се юбилей на „червения“ клуб. Ръководителят обеща, че празниците ще бъдат толкова грандиозни, колкото нито един друг български отбор не можел да си позволи.

Марков е на мнение, че до края на следващия месец ще бъдат продадени всички билети за мача с Лудогорец, който ще бъде на 5 май на стадион „Васил Левски“.

Ето какво сподели той пред официалната страница за „армейския“ юбилей – „70 years CSKA Sofia“ във Фейсбук:

„Това ще е апотеозът на целодневния празник, който смятаме да организираме по случай 70-годишнината на ЦСКА.


Сигурен съм, че на тази дата можеше да напълним „Васил Левски“ и при стария му капацитет от 70 хиляди. Щеше да е чудесна символика за празника ни. Смятаме, че максимално много привърженици на ЦСКА трябва да станат съпричастни на този празник, затова решихме да изместим мача на „Васил Левски“.

„Ще го обявим съвсем скоро на пресконференция какво могат да очакват феновете. Тази седмица имаме среща и с г-жа Фандъкова, за да доуточним някои подробности. Трябва ни едно „Да“ от общината, за да направим нещо в Борисовата градина, което не е било по силите на друг клуб в България. Ще е празник, който ЦСКА заслужава.“

„Като гледам какъв е интересът, мисля, че още до 20-25 април всички билети ще бъдат разпродадени. Само футболистите и треньорите искат да си купят над 500 допълнителни билета за срещата. Ще има и специален подарък за всеки един зрител, че да може винаги да си спомня тази 70-годишнина. Но да не разкривам повече неща, ще ги обявим на пресконференцията. Само ще кажа, че всеки, който носи ЦСКА в сърцето си, трябва да подкрепя отбора в задаващите се два месеца на истината!“, заяви той.

Ощр от категория Футбол