Намери ни
To Top

Без националните си ЦСКА отнесе три гола от Струмска слава

ЦСКА загуби с 2:3 контролата си срещу Струмска слава, изиграна на базата в Панчарево. „Армейците“ не показаха добра игра без повечето от титулярите си, които в момента са ангажирани с националните си отбори.

„Армейците“ откриха още в 6-та минута, след като Жеан Бланко беше точен от дузпа, дадена за нарушение срещу Алберг. Малко по-късно голмайсторът можеше да удвои аванса на ЦСКА, но топката излетя встрани след удар с глава.


Първата възможност пред Струмска слава дойде в 25-та минута, но нападател на тима не успя да отправи удар и той бе блокиран.

Десет минути по-късно резултатът беше изравнен, след като Георги Каранейцев беше изведен сам срещу Китанов и го прехвърли ефектно за 1:1.

Малко след подновяването на играта гостите направиха обрат, след като в рамките на две минути отбелязаха два гола. В 52-та Кристиян Тасев засече отблизо центриране отдясно, а малко след това отново той прати топката в мрежата след добро подаване на Каранейчев.

В 67-та минута Лое и Алберг разиграха отлично двойно и послдният остана сам срещу стража на гостите, след което без проблеми реализира. но това стигна само за по-почетна загуба на ЦСКА.

Ощр от категория Анализ