Намери ни
To Top

Нешич ще помага на щаба на юношите в квалификационния турнир

Изявеният волейболен треньор, който е част от УС на ВК Добруджа 07 Драган Нешич ще бъде част от щаба на юношите старша възраст, които в неделя ще изиграят два мача в опит за класиране на финалите на ДП. Квалификационният турнир в група „И“, чийто домакин е Добрич, започва утре, 24 март от 16 часа, когато един срещу друг ще излязат отборите на Монтана и Благоевград. Поради отказване на Миньор Перник, Добруджа ще почива през първия ден, но ще изиграе два мача в неделя, 25 март – от 10 ч. срещу Монтана и от 15 ч.


срещу Благоевград. Националите Теодор Йорданов и Дамян Колев също ще вземат участие в мачовете на своя тим, ръководен от Веселин Великов

Рефери ще са Ивайло Маринов и Милен Димов от гр.Варна.

Паралелно ще се изиграят още два такива турнира, Единият е в Разлог с участието на Пирин-Разлог, Арда-Кърджали, Ботев-Ихтиман и Пан Волей, а другият е в.Русе , където участват Славия-София, СУ-София, Дунав-Русе и Строител-Пловдив.

Трите отбора победители в съответните турнири ще играят в допълнителен квалификационен турнир за свободните две места, допълващи 8-те отбора във финален турнир на Държавното първенство за юноши.

dobrudjabg.com

Ощр от категория Волейбол