Намери ни
To Top

Хубчев: Добре е, че никой не мрънка

Селекционерът на националния отбор Петър Хубчев говори пред медиите преди вчерашната тренировка на тима в Разград и логично най-важният въпрос бе този за лошото време и условията, при които ще се играе контролата.

„Сами виждате какви са условията. Домакините трябва да бъдат похвалени, че са направили максималното. Радвам се, че никой от играчите не е негодувал.


Не знам от колко време в този регион не е имало мач на националния отбор. Хубаво е, че сме тук. Всеки лагер е важен, за да може да работим с играчите и да подобряваме компонентите, върху които искаме да акцентираме“, каза Хубчев, който не предизвика интерес у пратениците на босненските медии, които отразяват лагера на националния им отбор в Разград.

Относно качествата на съперника легендарният ни защитник коментира: „Самият факт, че Босна има играчи като Един Джеко и Миралем Пянич е достатъчно показателен. Имат футболисти в много силни клубове от водещи първенства. Ние обаче не се интересуваме толкова от съперника, колкото от това каква ще бъде нашата игра. Фокусирани сме да покажем най-доброто“.

Ощр от категория Футбол