Намери ни
To Top

Вера Маринова и Християна Тодорова коментират Световната купа в София

Легендарната журналистка Вера Маринова-Аткинсън и „златното момиче“ Християна Тодорова са поканени от Боряна Тончева да коментират състезанието от Световната купа по художествена гимнастика в София идната седмица по Българската национална телевизия. Това сподели на пресконференция днес председателят на БФХГ Илиана Раева.

Хриси навлезе в това ново поприще именно по повод миналогодишното издание на купата, след което успешно се включи и за Европейското първенство. А преди да седне на коментаторското място, Хриси и Силвия Митева ще съдийстват в Международния турнир „София Къп“, в подготовка за Младежката Олимпиада, където изискването е съдиите да са под 35 години.


Вера Маринова-Аткинсън пък от години е далеч от микрофона и работи като ПР за Британската федерация по гимнастика и помага в същата сфера на Международната такава (ФИГ), като през този сезон, заедно с Алина Кабаева и Нели Ким, бе избрана за член на комисията, която трябва да избере посланиците за всички Световни шампионати по гимнастика през 2018 г.

beautyinsport.com

Ощр от категория Спорт