Намери ни
To Top

На „Олд Трафорд“ се разтревожиха, че Алексис може да повтори съдбата на Ди Мария

Трансферът на Алексис Санчес в Манчестър Юнайтед бе посрещнат с огромен ентусиазъм от феновете на отбора, които приеха сделката като пряка победа над градския съперник Манчестър Сити. До момента обаче 29-годишният чилиец се представя разочароващо на „Олд Трафорд“, отбелязвайки едва един гол в десет мача за „червените дяволи“. Освен това бившият играч на Арсенал на няколко пъти влезе в светлината на прожекторите с негативни рекорди по отношение на това колко често губи топката в рамките на една среща. Трудностите, които Санчес изпитва с адаптацията си в Юнайтед, вече са разтревожили ръководните фактори в клуба, като притесненията са, че чилиецът може да повтори съдбата на Анхел ди Мария.


Последният бе привлечен от Реал пред 2014-а срещу рекордната тогава сума за британски клуб, възлизаща на 59,7 милиона паунда. След неубедителен сезон в Англия той бе продаден на Пари Сен Жермен за 44 милиона.

Според „Дейли Мейл“ щабът е останал много изненадан от това колко изолиран и мрачен е чилиецът, който не полага достатъчно усилия да се интегрира в новата среда. Като пример е дадено поведението му по време на обедите на тренировъчната база, където най-често Санчес се храни сам.

„Алексис има вид на човек, който не иска да бъде тук. Нещата не изглеждат добре, той прилича на момче, което се е изгубило. С Ди Мария бе същото“, споделя източник от клуба.

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо обаче е уверен, че играчът с най-високата заплата в Премиър лийг ще покаже истинските си качества през следващия сезон.

Ощр от категория Футбол