Намери ни
To Top

Домусчиев губи милиони! Край на приказката за Лудогорец

Край на приказката за Лудогорец! Босът на орлите Кирил Домусчиев ще загуби милиони, а инерцията на отбора ще претърпи крах. Всичко това може да се случи, ако ЦСКА и Стойчо Младенов направят голямо отмъщение.

Преди 3 сезона армейците загубиха титлата след поражение именно в Разград в последния кръг. Сега от Лудогорец афишират огромни амбиции в Шампионска лига.


Говори се за 1/8-финали в турнира. Най-вече за постоянно присъствие на зелените в надпреварата.

ЦСКА вече има 7 точки преднина спрямо разградчани в А група. При слабата конкуренция в шампионата и желязната дисциплина и организация на Младенов е много вероятно червените да губят твърде малко точки до края. Ако Лудогорец не влезе в дълга победна серия, армейците имат всички шансове да станат първенци.

Това ще означава автоматичен край на амбициите на Лудогорец за нова атака на Шампионска лига. Минаване през квалификационните кръгове на Лига Европа, които далеч не са приятни. Сигурна финансова загуба за Домусчиев изразена в милиони и край на огромната инерция, които набраха орлите!

Дали ЦСКА няма да се окаже кошмар за Лудогорец, точно когато зелените са на върха. Предстои да разберем, индикациите са налице.

Автор: Омуртаг Георгиев

Ощр от категория Анализ