Намери ни
To Top

Точно, когато е на върха с преднина! Сериозен удар по ЦСКА

Точно, когато ЦСКА е на върха в класирането с преднина, сериозна атака срещу армейците вече е факт. Ето какво разгласяват днес родните медии, новината е на „24 часа“, но набира сила в повечето спортни издания.

Микробунт за пари е бил в основата на бледата игра на ЦСКА при скромната победа с 1:0 над Ботев в дербито на 11-ия кръг на „Българска армия“, твърди „24 часа“. На последната тренировка неколцина играчи от полузащитата изразили гласно негодуванието си за забавените заплати и орязването на премиите, формулирано като „санкция за отпадането от Монтана в турнира за Купата на България“.


В крайна сметка треньорът Стойчо Младенов овладял назряващия бунт сред чужденците и не позволил разрастването му, но това се отразило на качеството на играта.

Дали играта на ЦСКА е била бледа и скромна, едва ли е най-важното, армейците взеха ценни три точки в кръг, в който повечето им претенденти се издъниха сериозно.

Факт е поредният медиен удар срещу червените, но също така е факт, че Стойчо Младенов знае как да не позволи слухове да тровят съблекалнята на ЦСКА София.

Ощр от категория Футбол