sportove.net

Изгониха Константинов в Шампионската лига

Пламен Константинов бе изгонен в скандален мач от Плейоф 12 на Шампионската лига. Селекционерът на националния ни отбор не сдържа нервите си след много спорно и дори безобразно съдийство при визитата на Локомотив Новосибирск на белгийския Нолико. Руснаците паднаха с 0:3 в драматичен двубой, като всеки един от геймовете завърши с 2 точки разлика. Върхът на напрежението обаче бе в края на третата част, когато при 28:28 атака на Нилсон от железничарите обърса пръстите на блокадата.


Главният съдия Мирко Янкович обаче даде точка за домакините. Последва видеоповторение, което показа, че точката трябва да е за Локомотив. Втората съдийка Хелена Гелдоф изненадващо не потвърди това и Гибона се развихри. Той започна страхотен спор с реферите и съдийската маса, като екраните в залата също показаха, че точката е за неговия тим. Янкович обаче не само не промени решението си, но дори показа червен картон на Константинов, което означаваше и нова точка за Нолико, а оттам и мач след 30:28.
Опитайте приставката на Sportove.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.