Намери ни
To Top

Как ли ще приеме Кирил Домусчиев тези думи на Дерменджиев?

Как ли ще приеме благодетелят на Лудогорец Кирил Домусчиев думите на на старши треньора Георги Домусчиев след нулевия „хикс“ срещу Славия у дома?
Наставникът, който смени на поста Стойчо Стоев, изведе тима до групите в Шампионската лига и 2 страхотни мача с Ливърпул и Реал (М), ала за сметка на това продукцията в „А“ група отново бе разочароваща. Лудогорец вече е на 7 т. от рекордьора по титли ЦСКА, а Дерменджиев призна, че с представяне като днешното, титлата е изгубена. Другият проблем, който подчерта наставникът, е липсата на алтернатива на повечето титуляри, въпреки масовото мнение, че Лудогорец надали ще има проблеми да побеждава по родните терени и с резервите.

 „Нямаме оправдание. Трябва да се нагаждаме към нашето първенство и като не успеем, се получава така. Имаме футболисти, които са незаменими, но всички играчи са професионалисти и им се плаща, за да са във форма. Не обвинявам играчите, а говоря по принцип. Славия имаха по-чисти положения. Загубихме много точки, които трудно ще се наваксат. Ако от тук нататък не го разберем…“, каза обезпокоеният Дерменджиев, виждайки как титлата лека-полека се изплъзва.

Старши треньорът на Славия Иван Колев пък остана доволен от играта на своите и точката, ала не пропусна да изкаже мнение и за битката за титлата. Според него, нещата за Лудогорец не отивали на добре: „Загубиха от Левски, сега губят две точки, за тях, меко казано, не е добре. Нито за момент не сме очаквали, че Лудогорец ще подходи лежерно. Дано след тази точка самочувствието не е голямо, а да разберат истинските си възможности“, намекна Колев за високомерието на орлите, което е все по-вероятно да бъде наказано от ЦСКА в края на сезона.

Интересно, как ли ще реагира Кирил Домусчиев, ако разликата с червените продължава да бъде притеснителна…

Ощр от категория Анализ