sportove.net

Неймар иска трансфер в Реал преди Мондиала

Докато президентът на ПСЖ Насер Ел-Хелафи и спортният директор на клуба Антеро Енрике са на частно посещение в Бразилия при рекордната си покупка Неймар, в Испания продължават спекулациите, че той е готов да напусне Париж след само един сезон. От първата си страница мадридският вестник „АС” информира, че Неймар е инструктирал баща си, който е и негов агент, да му уреди трансфера в Реал Мадрид преди началото на световното първенство в Русия това лято. В момента бразилецът се възстановява в родината си след операция на глезена.

От ПСЖ са поставили неофициална цена от 400 милиона евро на суперзвездата си, като официалната версия е, че той не се продава.


Според „АС” от спортния концерн „Найк”, който е личен спонсор на Неймар, са готови да помогнат финансово за сделката с идеята, да заменят „Адидас” като основен доставчик на екипировка на испанския гранд. Договорът на Реал с немската компания е до 2020 година и е на стойност 40 милиона евро на година.
Опитайте приставката на Sportove.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.