Намери ни
To Top

Осъдиха Родман заради пиячка

Една от най-ярките баскетболни фигури на 90-те години получи тригодишна пробация заради шофиране в нетрезво състояние. Денис Родман бе осъден заради арест през януари тази година в Южна Калифорния и сам се призна за виновен, като освен пробацията, трябва да плати глоба в размер на $390 и да посещава терапия в следващите девет месеца.

Адвокатът на Родман заяви, че бившата звезда на Чикаго приема ситуацията напълно отговорно и сериозно. Петкратният шампион на НБА не се сблъсква със закона за пръв път, а в случая е имал трикратно повече алкохол в кръвта от позволеното.


„Денис Белята“ няма да лежи в затвора, но може да бъде прибран за 90 дни, ако наруши пробацията.

През юли 2016 двукратният “Защитник на годината” трябваше да изработи 30 часа общественополезен труд заради друг пътен инцидент. През 1999 година той отново бе хванат да кара под влиянието на алкохола. В последните години баскетболът е на заден план за “Глиста”.
View image on TwitterView image on Twitter

David Burge
@iowahawkblog
So I guess Dennis Rodman is going to win the Nobel Peace Prize now

2:37 AM – Mar 9, 2018
2,197
853 people are talking about this
Twitter Ads info and privacy

Родман създаде полемика заради приятелството си със севернокорейския диктатор Ким Чен Ун и няколкото си посещения в Пхенян, по време на които по собствените му думи е “пял караоке и е правил готини неща с Ким”.

Ощр от категория Баскетбол