sportove.net

Футболистите на ЦСКА излизат за по 5 бона в дербито с Левски

Футболистите на ЦСКА отново ще играят в дерби мач за премии в размер на близо 5000 лева на човек, разбра “Тема спорт”.

Бонусьт за успех над Левски и Лудогорец е 3000 долара, или малко над 4700 лева. Стимулът е чувствително завишен спрямо обичайния при победи в елита и турнира за купата.

През този сезон армейците на два пъти си заработиха бонуси по 3000 долара, но не и в двубой с Левски.


Солидните премии дойдоха от успехите с 2:1 над Лудогорец за първенство – през ноември в Разград, и на ¼-финал за Купата на България през декември на “Армията”.

Вечното дерби през есента обаче завърши 2:2.

През миналия сезон футболистите на ЦСКА пак взеха солидна премия на два пъти – след гръмките успехи с по 3:0 над Левски през април и май. Ако червените напуснат като победители националния стадион “Васил Левски” в неделя, бонусьт отново ще е в същите размери.

От фенклуба на червените “Сектор Г” пък излязоха с призив преди вечното дерби на 18 март:

“Навлизаме в горещата седмица преди дербито с доносниците. Както вече сте забелязали, пропагандната машина заработи на 100%, бълвайки на конвейер фалшиви новини, целейки да вкара напрежение в отбора и в нас.

Както винаги, нискоинтелигентните демагози не са си направили добре сметката и ние ще им отговорим, както го правим всеки път – с действия както на терена, така и на трибуните.

Очакваме от всеки един от вас пълна мобилизация. Неделя в 13:00 часа. Нашата крепост ще се тресе… Защото няма кой да спре обединен “Сектор Г”, написаха привържениците.
Опитайте приставката на Sportove.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.