sportove.net

Бозов на линия за плейофите

Йордан Бозов ще бъде на линия за Рилски спортист за старта на плейофите в НБЛ, които започват в началото май. 39-годишният ветеран претърпя операция на менискус, след като игра с травмата на финала за Купата на България, спечелен от самоковци с 89:80 срещу Левски Лукойл.

“Рилски има големи амбиции и ще се борим. Надявам се в мачовете за титлата вече да играя баскетбол.


Не мисля, че чак толкова ще се отрази моето отсъствие, защото тази година имаме широк състав, с много баскетболсти, които в различни мачове допринасят. Не залагаме на определени единици, а имаме по-дълъг състав, което е част от формулата за успеха ни. Надявам се да се върна възможно най-скоро. Тепърва започва възстановяването ми. На мен това ми е трета операция и знам, че не могат да се дадат конкретни срокове и дати. Винаги се поучавт някакви усложнения, надявам се този път да ги няма. Трудно е да се даде някаква прогноза. Операцията не беше тежка и смятам, че докъм месец би трябвало всичко да е наред”, коментира пред ТВ+ Бозов.

В негово отсъствие Рилски се измъчи с младоците от Академик (София), преди да ги надиграе с 81:68 в събота.
Опитайте приставката на Sportove.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.