sportove.net

Давид Силва ще играе срещу Стоук

Мениджърът на Манчестър Сити Пеп Гуардиола заяви, че халфът Давид Силва ще вземе участие в предстоящия мач със Стоук Сити, но веднага след това ще отпътува за Испания, за да бъде със семейството си.


32-годишният Силва пропусна няколко мача на Сити през декември, след като синът му се роди преждевременно и трябваше да се бори за живота си. Заради честите посещения до Испания, Силва пропусна и други мачове на Сити, последният от тях в сряда срещу Базел в Шампионската лига.

“Давид Силва иска да бъде тук, но понякога трябва да бъде и със семейството си. Той ще бъде готов за мача със Стоук, но след това се прибира в Испания, докато ние ще отидем в Абу Даби. В момента най-важното нещо за него е семейството му”, заяви Гуардиола. “Надявам се, че скоро всичко ще се оправи и детето му ще расте и ще го радва”, каза още Гуардиола, като увери, че засега бебето се справя добре. Манчестър Сити гостува на Стоук в понеделник вечер.
Опитайте приставката на Sportove.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.