sportove.net

И Славия примамва звездата на Дунав

Ръководството на Славия проявява сериозен интерес към най-добрия играч на Дунав (Русе) Васил Шопов. “Белите” посрещат “Драконите” в последен мач от кръга утре, но треньорът Златомир Загорчич отдавна е впечатлен от начина, по който играе плевенчанинът. Неговият договор изтича в края на сезона и напоследък се появиха информации, че той е едва ли не сигурно ново попълнение на Ботев (Пловдив) от лятото. От Славия обаче са готови също да отправят сериозна оферта в опит да отвлекат халфа под носа на “Канарчетата”.


Козът на Венци Стефанов по традиция е добрата изходяща селекционна политика и умението да продава своите футболисти в сериозни чуждестранни клубове. Тази есен Васил ще навърши 27 години и все още има шанс да поиграе зад граница, ако развие правилно кариерата си в България. От началото на пролетния дял в Първа лига, Шопов бе замесен във всичко по-интересно в атаките на Дунав и се утвърди като един от най-добрите на своя пост в първенството.

“Меридиан мач”
Опитайте приставката на Sportove.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.