sportove.net

Уайлдър готов за бой с Джошуа с приходи 40/60

Дионтей Уайлдър ще излезе срещу Антъни Джошуа, ако мениджърът на британеца му предложи оферта за разпределение на приходите 40/60 от сблъсъка. Това обяви самият той в интервю пред американските медии.

Бронзовия бомбардировач постигна преди 10 дни своята 40-а поредна победа, след като нокаутира в 10-ия рунд Луис Ортис. Така той защити световната си титла на WBC.


Джошуа от своя страна ще търси 21-ия си успех в опит да обедини поясите на WBA, IBF и IBO с този на WBО, притежания на Джоузеф Паркър. Двамата ще мерят сили на 31 март в Кардиф.

“Хърн говори много, но истината е, че той се страхува от този мач. Казват, че не сме се разбрали. Няма такова нещо – той никога не е предлагал да срещна Джошуа. Говори ми само за Дилиън Уайт. Е как да се разберем тогава?! Можех да изкарам 4,5 милиона от мач с Уайт, но не искам такъв. Аз искам да се бия с Джошуа и да ви покажа, че съм най-добрият. Нека предложат оферта, била тя и 40/60 разпределение на приходите, и излизаме на ринга”, обяви Уайлдър, който спечели 2,1 милиона долара от победата над Ортис. Очаква се при бой с Джошуа, да се разиграе сума от близо 20 милиона долара.
Опитайте приставката на Sportove.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.