Намери ни
To Top

Конте: Имаме три дни да решим как ще играем в Барселона

Мениджърът на Челси Антонио Конте даде своя коментар след победата на неговия тим срещу Кристъл Палас с 2:1 и заяви, че всички мисли на хората в клуба са насочени към реванша от Шампионската лига с Барселона.

„Мисля, че днес създадохме много ситуации за гол. В крайна сметка получихме гол и имаше малко напрежение, но се справихме добре в това да държим топката далеч от наказателното поле. Заслужавахме да спечелим, защото показахме по-добрата игра, особено през първото полувреме.


Кристъл Палас са добър отбор, който се опитва да избегне изпадане.“

„Опитвахме се да завършим атаките възможно най-бързо, но вратарят показа добри изяви. Доволен съм от представянето и вече се готвим за Барселона. Играта на Жиру? Мисля, че нямаше късмет. Имаше два отлични шанс, но в единия удари греда, а в другия защитникът блокира. Той работи за отбора и трябва да продължи в същия дух.“

„Необходимо е да се подготвим правилно за Барселона, това е един силен отбор. Този мач ще е напълно различен от днешния. Имаме три дни да решим с играчите как ще изглеждаме в Испания.“, заяви Конте.

Ощр от категория Шампионска лига