sportove.net

Носителят на Купа България по хандбал при жените става ясен този уикенд

В събота и неделя в габровската зала „Орловец” ще се изиграят финалните мачове за определяне на носителя на Купа България за жени по хандбал. До тази фаза достигнаха отборите на „Етър 64” , „Свиленград”, „Шумен 98” и домакините от „Бъки”. Крайният победител ще бъде излъчен в неделя от 13:00 часа, когато започва срещата за златните медали.

Ето и програмата за Купа България – финален етап :

10 март ( събота) от 15:00 часа „ Етър 64” – „Свиленград”

от 17:00 часа „Шумен 98”- „ Бъки”

11 март ( неделя ) от 11:00 часа започва мача за 3-4 място между тимовете загубили в съботния ден, а в неделя от 13:00 е началото на големия финал за авторитетния трофей, в който победителите от предния ден ще спорят за отличието


. Отборът  на „Етър 64” ще защитава в предстоящите оспорвани мачове титлата си от миналата година.

По същото време хандбални мачове ще се играят и от Националното първенство при мъжете.

В събота от 14:00 в София е НСА- „Локомотив” ( Горна Оряховица), от 17:00 във Варна „Спартак” е домакин на „Осъм”, а в Бургас  от 18:00 „ Фрегата” и „Чардафон” излизат в изтеглен мач от 17-ия кръг на „А” РХГ.

В неделя от 14:00 отново в своята зала „ Младост” хандбалистите на „Фрегата” ще премерят сили с лидера и безапелационен водач в класирането „Локомотив” ( Варна).

Срещата между „Пирин” ГД и „Добруджа” е насрочена за 15 април.
Опитайте приставката на Sportove.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.