sportove.net

Още две звезди от UFC искат да последват Ронда във WWE

След успеха на Ронда в света на кеча, сега още две суперзвезди от най-известната ММА организация искат да проверят какво може да им предложи Винс Макмахон.

Кейн Веласкез първи изрази огромното си желание чрез социалните мрежи, като предизвика не кой да е, а легендата в бранша Брок Леснар.
View image on TwitterView image on TwitterView image on Twitter

Cain Velasquez

@cainmma
First @WWE event! I could feel at home here! @brocklesnar, I wouldn’t mind taking another belt from you. #WWE #WWEChamber #WrestleMania #LuchaLibre #Luchador #DontCallMeNachoLibre

6:33 AM – Feb 26, 2018
7,202
1,975 people are talking about this
Twitter Ads info and privacy
Медиите се добраха до съотборника на Кейн – Дейниъл Кормие, който предположи, че такъв евент между двамата мъже няма да се състои, но Веласкез побърза да отхвърли твърдението на капитана на American Kickboxing Academy.4 Mar

TMZ Sports

@TMZ_Sports
Daniel Cormier Says BFF Cain Velasquez Won’t Fight Brock Lesnar In WWE https://trib.al/plyH8Iy

Cain Velasquez

@cainmma
Never say never @dc_mma. I’m down to take @brocklesnar in the @WWE anytime, anywhere.

11:33 PM – Mar 5, 2018
42
15 people are talking about this
Twitter Ads info and privacy
В последния си Twitter пост, Кейн благодари на Раузи за тениската, с която е той на снимката.
View image on Twitter
View image on Twitter

Cain Velasquez

@cainmma
Thanks to @rondarousey and @travisbrownemma for the shirt. My daughter will love it until I get my own “El Toro” @WWE shirt. Got my chair too. Gonna practice hitting people with it at the gym. #WrestleMania #LuchaLibre #ElToro #WWE

12:41 AM – Mar 6, 2018
2,981
418 people are talking about this
Twitter Ads info and privacy
Кейн няма да бъде сам в преговорите за „нов работодател”. Мъжът, който приключи поредицата от четири победи на мексиканеца, също иска място на WWE ринга.

В скорошно интервю Фабрисио Вердум оповести, че ще се срещне с хора от WWE, за да обсъдят евентуалното участие на бившия шампион в тежката категория на UFC в тяхно представление. Ето какво сподели той:

„Ще имам среща в Сан Диего и ще видим дали нещо ще се случи с WWE. Това е страхотна възможност да направя няколко мача там. Хората си мислят, че е лесно, но не е. Трябва да си трениран доста добре за тези падания от високо. Всъщност е доста опасно и сложно.” разказва асото в бразилското джу джицу.

Към момента рейтингите на WWE са значително по-високи от тези на UFC. Звездите, които кеч промоцията притежава също са и по-разпознаваеми от тези в най-голямата ММА организация в света.
Опитайте приставката на Sportove.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.