Намери ни
To Top

Неймар се покаял и искал да се връща в Барса

Звездата на ПСЖ Неймар е признал, че е направил грешка, когато преди малко повече от половин година реши да напусне Барселона и да се премести в Париж. Според Mundo Deportivo бразилецът е говорил с приятелите си на „Камп Ноу“, както и с хора от ръководството на каталунците, и е изразил желанието си да се върне. Ней е признал, че е бил изкушен от финансовата мощ на парижани, а освен това е сбъркал с преценката си, че трябва да напусне Барселона, за да излезе от сянката на Лионел Меси и да се развие като футболист. Той е разбрал обаче, че това няма как да се случи в първенство като френското.


Според Mundo Deportivo въпросните разговори са били водени преди мачовете с Реал Мадрид в Шампионската лига и преди контузията на Неймар.

Връщането на бразилеца не стои на дневен ред в Барселона, още повече че бразилецът все още съди клуба за неизплатен бонус в размер на около 30 милиона евро. Доста хора от ръководството, а и сред феновете пък са обидени на Неймар от поведението му през изминалото лято. Mundo Deportivo обаче твърди, че това може да се промени през 2019-а.

Друг от спортните ежедневници в Испания – AS, пък твърди, че собствениците на Пари Сен Жермен са поставили цена от 400 милиона евро на Неймар, който е трансферна цел на президента на Реал Мадрид Флорентино Перес. Изданието добавя, че още преди няколко седмици пратеници на Кралския клуб за разговаряли с бащата на Неймар, за да разберат дали бразилеца е готов да премине на „Сантиаго Бернабеу“ през това лято.

Ощр от категория Трансфери