sportove.net

Жозе за Ливърпул: Играем срещу исторически съперник, но за 3, а не за 10 точки

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо заяви, че утрешният двубой с Ливърпул не е по-значим от предстоящите мачове със Севиля и Брайтън.

“Това е просто един голям мач. Срещат се два клуба с история. В момента точките от този двубой са важни в битката за второто място, което е по-добро от това да си трети или четвърти.


За мен всеки мач е еднакво важен. Аз не разбирам тази култура, определяща дадено съперничество като “специално”. Предстоят ни три мача – с Ливърпул, Севиля и Брайтън. Ако ме питате дали мога да избера най-важния от тях, не мога да го направя.

Искам да спечелим, защото това е голям мач срещу голям съперник, който е точно зад нас в класирането. Този мач обаче не е за 10 точки, а за три. Ливърпул е исторически съперник, но по един положителен за мен начин”, заяви Моуриньо.

Португалският специалист разкри, че Маруан Фелайни и Ерик Байли са готови за игра и ще бъдат в групата за мача с мърсисайдци.
Опитайте приставката на Sportove.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.