Намери ни
To Top

Зидан: В такива мачове не допускаме грешки

Треньорът на Реал Мадрид Зинедин Зидан хвърли необичайно много емоции по време на мача и не скри задоволството си след неговия край. „В такива мачове не допускаме грешки. За разлика от Примера дивисион, където достатъчно грешим. Сега ще трябва да обърнем повече внимание на първенството.


Иначе очаквах двубоят да е значително по-тежък, а за да не стане такъв, целият отбор се постара. ПСЖ е силен тим, но го победихме два пъти. Пътят обаче още е дълъг“, сподели французинът.

„Стартирахме много добре, бяхме напълно съсредоточени. Мисля, че победата ни е заслужена. Длъжен съм да поздравя играчите, защото мачът не беше никак лесен. Атмосферата на стадиона беше фантастична. Трудно е да избереш титулярен състав, когато разполагаш с толкова много добри футболисти. Смените се оказаха сполучливи и се радвам, че продължаваме на четвъртфиналите“, коментира Зизу.

„Гарет Бейл? Той със сигурност иска да играе повече, но имаме много офанзивни играчи. Вие ме питате само за един футболист, но всички са важни. Гарет е ключова фигура за нас и ще продължи да е такъв“, отговори Зидан на въпрос защо уелсецът беше резерва.

Ощр от категория Футбол