sportove.net

Бомба! Неделя Щонова лъсна чисто гола! Вижте красивата докторка без никакви дрехи, гледката е убийствена (СНИМКИ 18+)

Д-р Неделя Щонова от bTV си показа дюлите. Палавата лекарка публикува поредица от снимки край басейна, които накараха конкурентките й в медията да позеленеят от завист, твърди HotArena.

Красавицата, която смайва мъжете и дразни жените с перфектната си визия, почива на родното Черноморие, след като се върна от Венеция. Тя показа две перфектни дюли, които очевидно смяташе да изяде, след като се снима с тях.


Всички обаче се загледаха не в плодовете, а в частите от тялото на докторката, разположени около педя над дюлите. Внимание привличат и дългите й крака, по които не се вижда никакъв целулит, обяснява от своя страна столичен всекидневник.

Към фотосите невроложката е коментирала, че като дете си е обещала да е спортна баба, гъвкава и в добра здравословна форма. Тя с лекота се изправя на ръцете си. „Това е поза, която генерира сила. Аз ще си мечтая и на 100 години да вдигна стойка на ръце, този път с моите правнуци“, сподели сексапилната невроложка.
Опитайте приставката на Sportove.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.