sportove.net

Рони О’Съливан ще издава нова книга в различен стил

След като навлезе успешно в книговия бизнес с двете си криминалета, Рони О’Съливан ще публикува трето свое произведение, но то ще бъде в съвсем различен жанр – съвети за здравословен начин на живот. Новата книга на Ракетата ще се казва “Върхова форма: ядене за ума и тялото”, която ще съдържа 80 рецепти и съвети, създадени с помощта на специалистката по здравословно хранене Рианън Ламбърт.
View image on Twitter
View image on Twitter

Lagom
@lagombooks
We’re excited to announce we are working with snooker legend @ronnieo147 and London’s leading Harley Street Nutritionist, @Rhitrition on Ronnie O’Sullivan’s new book ‘Top of Your Game: Eating for the Mind and Body’ which publishes on 27th December 2018. ?✨

4:32 PM – Mar 7, 2018
6
See Lagom’s other Tweets
Twitter Ads info and privacy

Книгата се рекламира като “единственият източник на знание за здравословно хранене, подхранване на мозъка и подобряване на представянето”, като в нея ще се разискват кои храни помагат за остротата на ума, за трупането на енергия, за преодоляване на раздразнението и за детоксикиране.

Опитайте приставката на Sportove.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.