Намери ни
To Top

Бомба! Лео Меси напуска Барса в посока Англия за 163 милиона

Суперзвездата на световния футбол Лионел Меси е на път да заиграе във Висшата лига на Англия от следващия сезон, съобщава „Сaughtoffside“.

Два от грандовете на английския елит готвят умопомрачителни оферти, които ще счупят по брутален начин световния трансферен рекорд. До момента Гарет Бейл държи приза за най-скъп играч на планетата, като Реал Мадрид плати 85 милиона паунда за него.

Сега Манчестър Сити е приготвил 128 милиона паунда (163 милиона евро) за Меси.


Гражданите са обнадеждени от факта, че се задълбочават проблемите на аржентинеца по делото с укриване на данъци в Испания. Меси дори е заплашен от 6-години в затвора като ефективна присъда.

Безспорен е фактът, че Лео обича Барселона, но постоянните опитите на испанската държава да се гаври с него му идват в повече.

Както е известно, през това лято Челси предложи 118 милиона паунда за Меси, като ръководството на каталунците отказа. Разбира се, самият футболист също е изразил позицията си, че все още не е готов да напусне „Камп Ноу“.

Тогава обаче Лео все още се надяваше, че делото срещу него няма да влезе в съда. Меси се надяваше, че испанските власти ще му позволят да се съсредоточи само и единствено върху представянето си на терена. Това не се случи и така се отвори шанс за английските грандове, които имат всичко необходимо, за да изкушат Бълхата.

Ощр от категория Трансфери