Намери ни
To Top

Херо започва с трансферните удари в Левски, сините с нова перла

Димитър Димитров – Херо започва с трансферните удари в Левски. Сините могат да се похвалят с нова перла в състава си. Новината идва от родния вестник „7 дни спорт“. Изданието не разкрива името на играча, но са посочени подробности около главната трансферна цел на Герена за зимата.


Сенегалски футболист, подвизаващ се на поста дефанзивен халф, е почти сигурен за Левски от януари.

Според тиражирани информации той играе във втородивизионен френски клуб и вече е бил наблюдаван от Димитър Димитров. Както е известно, бургазлията вече работи по зимната селекция, когато ще застане официално начело на сините.

От Герена потвърдиха новината и уточниха, че Херо следи още трима футболисти, но не пожелаха да съобщят повече подробности. Дестинациите, през които премина Димитров, са Франция и Холандия. Точно там Херо има най-силни контакти и може да намери добър играч. Докато беше треньор на Черноморец в Бургас акостираха Аатиф Шаешу, Рикардо Асис и Жагурта Хамрун, които след това бяха продадени за милиони в Турция.

Очаква се трансферните провали на Левски при Херо да бъдат сведени до минимум. Специалистът се слави с един от най-добрите футболни погледи в България. А повечето анализатори са на мнение, че сините ще излизат на сигурен плюс от играчите, които взима Димитров в клуба. По всичко личи, че стартът ще бъде даден с привличането на сенегалски опорен халф. Дали това ще е новата перла на Димитър Димитров, предстои да разберем?

Ощр от категория Тема на деня