Намери ни
To Top

ЦСКА с трансферната бомба на сезона, този играч ще взриви А група

ЦСКА направи трансферният удар на сезона в А група. Армейците могат да се похвалят с виртуозен играч, който ще поведе отбора към рекордна титла. Това заяви лично треньорът на водачите в класирането Стойчо Младенов. Ето какво каза той след победата над Ботев.


„Този успех е благодарение на публиката. Имаме отново Сектор Г. Подкрепата на феновете беше основен фактор в мача. Тези 3 точки са тяхна заслуга. Какво да Ви кажа за Луис Соарес Платини. Такъв играч не сме имали. Той се адаптира трудно, но качествата му са уникални за нашите стандарти. Очаквам тепърва да видим най-доброто от него“, категоричен е Младенов.

Излиза, че според Екзекутора Луис Соарес ще е основният коз на ЦСКА в ключовите моменти от заключителната част на сезона. Армейците са направили истинска трансферна бомба и се очаква Платини да помогне за спечелване на дългоочакваната от червените шампионска титла.

Освен страхотните думи за атакуващия играч Младенов не подмина и най-значимата част от рейда на армейците към лидерското място на класирането – публиката. За Стойчо верните фенове и най-вече момчетата от Сектор Г са истинското богатство на ЦСКА София.

Ощр от категория Трансфери