sportove.net

Стамен Белчев надъха футболистите за предстоящите 3 мача за 6 дни

Треньорът на ЦСКА Стамен Белчев изнесе мотивираща реч пред отбора преди заниманието вчера. Настроението сред играчите и щаба граничеше с еуфорията, след като стана ясно, че клубът получи зелена светлина да участва в евротурнирите това лято. Около четвърт час преди тренировката, която започна в 14:00, Белчев събра футболистите и ги надъха по повод предстоящото завръщане на международната сцена. Специалистът акцентира и върху 3-те мача, които червените трябва да изиграят в рамките на 6 дни -от понеделник (5 март) до неделя (11 март) – срещу Дунав, Етър и Пирин.


“Момчета, във всеки мач трябва да се доказвате и да защитавате името на клуба. Нямаме право да отстъпваме, във всеки мач трябва да сме максимално концентрирани и мобилизирани. Предстоят ни много тежки битки. Можем да успеем и трябва да го направим!”, са били част от думите на Белчев към футболистите.

Играчите бяха надъхани и от главния мениджър Стойчо Стоилов, който по традиция присъстваше на заниманието. “Европа, здравей!”, написа Стоилов в профила си във фейсбук, след като стана известна новината, че ЦСКА се завръща на международната сцена. Част от българите в състава също изразиха радостта си: “Познайте кой се завръща в Европа!”, написаха Десподов и Дюлгеров. Футболистите отново се готвят на базата в Панчарево след двудневни тренировки в зала. Червените наблягат на физическата подготовка преди трите сблъсъка през следващата седмица, като в сряда изобщо не използваха топка в упражненията. Заниманията са насочени към очаквания голям брой силови дуели по терена, каквито предстоят срещу всеки от съперниците – Дунав в понеделник, Етър в четвъртък и Пирин в неделя. За двубоя в Русе и тревното покритие ще е в доста лошо състояние, което ще ограничи спортно-техническото предимство на ЦСКА. Отборът ще пътува за крайдунавския град в неделя, като няма да има занимание там.
Опитайте приставката на Sportove.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.