sportove.net

Ужас за ПСЖ: Неймар ще отсъства до края на сезона

Суперзвездата на бразилския футбол и Пари Сен Жермен Неймар няма да играе повече за клуба си през този сезон, ако се вярва на преценката на доктора на “селесао” Родриго Ласмар. Неймар ще се подложи на операция на глезена в болница “Марте Деи” в Бело Оризонте и според лекаря възстановителният процес ще продължи между два и половина и три месеца.
View image on Twitter
View image on Twitter

ESPN FC

@ESPNFC
BREAKING NEWS: Neymar may be out for three months after foot operation. http://es.pn/2HWqNIM

2:55 PM – Mar 1, 2018
372
196 people are talking about this
Twitter Ads info and privacy

“Надяваме се единствено той да е в оптимално състояние за операцията.


Времето за рехабилитация е два и половина – три месеца. По-лошо е, отколкото мислехме, защото има счупен пръст. При всеки играч е различно, важното е да наблюдаваме отблизо и внимателно процеса на възстановяване.

“Благодаря ви за всички съобщения”, написа Неймар в “Инстаграм”

Неймар е много тъжен от този факт, но осъзнава, че нямаме друг избор. Ще направим всичко възможно да го върнем на терена възможно най-бързо”, сподели д-р Ласмар, пристигайки на летището в Бело Оризонте, където в събота сутрин ще се проведе хирургическата интервенция.
View image on Twitter
View image on Twitter

Mirror Football

@MirrorFootball
BREAKING: Neymar facing race to be fit for World Cup with PSG star set to miss three months of action https://www.mirror.co.uk/sport/football/news/neymar-faces-race-fit-world-12108623 …

2:15 PM – Mar 1, 2018
26
19 people are talking about this
Twitter Ads info and privacy

Неймар би трябвало да е на линия за Световното първенство в Русия, като първият мач на Бразилия е в Сочи на 17 юни срещу Швейцария.
Опитайте приставката на Sportove.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.