sportove.net

Чака се голям студ за мача на „Емирейтс”

Манчестър Cити рискува да закъснее за мача с Арсенал, твърди “Сън”, тъй като отборът е решил да пътува за Лондон непосредствено преди мача, който трябва да се проведе тази вечер. Атмосферните условия в столицата на Англия поставят под съмнение самото изиграване на двубоя. Вчера Лондон бе покрит със сняг и се очакват минусови температури, а според прогнозите времето ще се влоши още повече. Проблемът с провеждането на мача няма да дойде от терена.


На “Емирейтс” има отопление, което ще позволи да се играе, но условията около стадиона и в региона може да се окажат фактор. Основно притеснение е транспортът на 60 000 зрители. Въпреки времето от Сити са решили да се придържат към плана си да пътуват за Лондон с влак сутринта в деня на мача. По маршрута от Манчестър до столицата се очакват силни снеговалежи, което може да доведе до забавяния. Според правилника, ако единият отбор е виновен за това срещата да не се проведе, се присъжда служебна победа на съперника.
Опитайте приставката на Sportove.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.