sportove.net

Ман Сити рискува служебна загуба от Арсенал

Манчестър Сити рискува да допусне служебна загуба с 0:3 от Арсенал, твърди “Сън”. Причината е решението отборът да пътува за Лондон в деня на мача, който трябва да се проведе утре.

Атмосферните условия в столицата на Англия поставят под съмнение самото провеждане на срещата. Днес Лондон бе покрит със сняг и се очакват минусови температури, а според прогнозите времето ще е се влоши утре.


Проблемът с провеждането на мача няма да дойде от терена. На “Емиратс” има отопление, което ще позволи да се играе, но условията около стадиона и в региона може да се окажат фактор. Основно притеснение е транспортът на 60 000 зрители.

Въпреки времето Сити са решили да се придържат към плана си да пътуват за Лондон с влак сутринта в деня на мача. По маршрута от Манчестър до столицата се очакват силни снеговалежи, което може да доведе до забавяния на влаковете. Според правилника, ако единият отбор е виновен за това срещата да не се проведе, се присъжда служебна победа на съперника.
Опитайте приставката на Sportove.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.