sportove.net

Попов е истинският бисер в селекцията на Курбан Бердиев

Капитанът на националния ни отбор по футбол Ивелин Попов бе засипан с похвали от руското издание „Бизнес газета”, което го определя като ключов трансфер на Рубин през тази зима.

Изданието посвещава голям материал на футболиста на годината в България и смята, че на фона на дошлите под наем Вячеслав Подберьозкин и Кристиан Нобоа, както и на закупения Павел Могилевец, Попов е истинският бисер в селекцията на Курбан Бердиев.

„Бизнес газета” предполага, че Попов ще бъде използван като класическа „десетка”, с която тимът от Казан не е разполагал през първия полусезон.

Показателно е, че единствената загуба на тима от Казан в подготовката (0:1 от Сарпсборг) дойде, когато никой измежду Попов, Нобоа и Могилевец не бе на терен.


Ясно е, че българинът ще има нужда от време за адаптация, но на фона на това което показа в контролите, той може да се превърне в лидера на новия Рубин”, се казва в материала на „Бизнес газета”.
Опитайте приставката на Sportove.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.