Намери ни
To Top

Респект! Ето какво направи Роналдо в тунела на Васил Левски

Само преди 24 часа в тунела на „Васил Левски“ Кристиано Роналдо направи действие, което заслужава да бъде коментирано точно сега, след като КР7 е атакуван, че не е джентълмен.

Всички сочат Кристиано като симулант, като човек, който казва лоши думи за орлите афектиран от мача, а нека си припомним какво се случи секунди преди Лудогорец и Реал да излязат на терена.

Телевизионните камери уловиха как докато повечето играчи на Мадрид се държат надменно, Кристиано с усмивка показа приятелско отношение към Дани Абало. Преди среща от ШЛ, пред лицето на целия свят КР7 се държа с Абало от орлите сякаш са първи приятели.


Самият Дани сподели, че е възхитен от Роналдо. Испанецът е фен на Кристиано и това няма да се промени след мача вчера, напротив.

Като се има предвид държанието на Кристиано Роналдо в тунела на „Васил Левски“ и това, че отново той от цялата делегация на Реал показа най-топли емоции към фен на белите в неравностойно положение при пристигането на тима в София, ръкувайки се, разменяйки 1-2 думи с усмивка, може да се твърди, че извън терена Роналдо е най-големият джентълмен в Реал Мадрид.

А на зеления килим той е просто един хищник, велик шампион, който се бори с всички средства за победи.

Респект към същността на Кристиано Роналдо. КР7 е една от големите спортни фигури на съвремието ни.

Автор: Омуртаг Георгиев

Ощр от категория Анализ