Намери ни
To Top

Новото попълнение на Лудогорец отпътува за Милано

Последното ново попълнение в редиците на Лудогорец – Цветомир Панов, отпътува рано тази сутрин с отбора за Италия, където утре вечер българският шампион ще изправи срещу гранда Милан в 1/16-финална среща-реванш от турнира Лига Европа. В първия мач „орлите“ отстъпиха с 0:3 на своя „Лудогорец Арена“.
View image on Twitter
View image on Twitter

PFC Ludogorets 1945

@Ludogorets1945
End of the game. Victory for A.


C. Milan with 3:0.#ludogorets #uel

9:52 PM – Feb 15, 2018
16
16 people are talking about this
Twitter Ads info and privacy
Носителят на Купата и Суперкупата на България за 2017 година се качи на самолета в компанията на един от директорите в Разград – Георги Караманджуков, и администратора Пламен Йорданов. Панов обаче няма да може да вземе участие в сблъсъка на “Сан Сиро”, тъй като няма картотека за втория по сила европейски клубен турнир.

Привлеченият официално вчера от Ботев (Пловдив) бранител се утвърди като неизменен титуляр при „жълто-черните“ през последните две години, като със силните си игри дори привлече вниманието на националния селекционер Петър Хубчев. Юношата на Спартак Плевен дори бе в групата за световните квалификации с Франция и Люксембург, но не успя да запише първи минути с фланелката на „трикольорите“.

От началото на сезон 2013/2014, когато 28-годишният краен защитник бе част от тима на Любимец, Цветомир записа 134 мача, като само в три случая не е започвал като титуляр. Освен това Панов има на сметката си и две попадения. Общо с екипа на „канарчетата“ до момента защитникът е изиграл 63 мача, в които се е разписал веднъж.

Ощр от категория Футбол