Намери ни
To Top

Спас Байрев се завръща в игра за Арда срещу ЦСКА

Волейболистът Спас Байрев, който отнесе едногодишно наказание за употреба на канабис, като играч на Левски, ще се завърне в игра още този петък (23 февруари), научи Sportal.bg.

Левски – ЦСКА 1:3 част I

Байрев вече е бил картотекиран като състезател на Арда (Кърджали) още на 10 януари, когато е бил крайния срок в трансферния прозорец на Националната волейболна лига.

Левски – ЦСКА 1:3 част I

Как обаче това се е случило, при положение, че Байрев има наказание до 22 февруари?
Левски – ЦСКА 1:3 част I

“Спас Байрев е картотекиран вече в състава на Арда. Очаквам, че той ще може да се появи в игра още в петък срещу ЦСКА в Кърджали в двубоя от 21-ия (предпоследен) кръг от редовния сезон.


Надявам се Спас да покаже, че е във форма и да помогне на отбора, в който израсна и постигна първите си успехи”, заяви старши треньорът на Арда Иван Халачев специално пред Sportal.bg.
2111322653.jpg

“Спас Байрев е допуснал младежка грешка. Платил си е за нея, изтърпял си е наказанието. Взел си е поука. Никой не може да го лиши от правото му на труд. Всички се отрекоха от него, но ние решихме да му дадем втори шанс. Подписахме договор с Байрев до края на сезона”, добави Иван Халачев.

Арда се нуждае от победи в оставащите 3 кръг, за да се спаси от изпадане. За момента тимът от Кърджали заема последното 12-о място с актив от 12 точки (2 победи, 16 загуби) и води битка с Тетевен Волей и Миньор (Перник) за оцеляване в Суперлигата.

Ощр от категория Волейбол