Намери ни
To Top

Кешеру: Беше трудно в главите

Лудогорец победи Славия с 4:1, в първи мач от пролетния дял на Първа лига. С два гола и асистенция за успеха се отличи Клаудиу Кешеру.

„Искахме да забравим лошия резултат с Милан, да се отърсим от този двубой. Но не трябва да се срамуваме от това, което направихме на полето.


Днес имахме желание да подобрим впечатленията от нашето представяне и мисля, че се справихме. Искахме да докажем най-вече на себе си, че сме добри и да си върнем ентусиазма.

Беше трудно да се подготвим за Славия след Милан, особено в главите ни. Но в този мач се видя, че изглеждаме добре. Имаме сили да започнем отново да дйестваме с настроение и желание. Третият гол беше много красив. Показахме, че можем да играем качествен футбол, да бележим и да си доставяме удоволствие от играта. Това е много добре за следващия ни мач, който ни чака в първенството.

Имам вече 10 асистенции в първенството, което ми доставя удоволствие. В същото време, всеки може да бележи и да прави асистенции. Това е нормално да участвам в изграждането на атаките. Всеки иска да даде най-доброто от себе си“, коментира Кешеру.

Ощр от категория Футбол