Намери ни
To Top

Дражев с изненадващ ход, обяви: Това не е конгрес, а срам, който трябва да приключи!

Един от кандидатите за президентския пост в Бояна – Ивайло Дражев, се нахвърли остро върху настоящото ръководство на Българския футболен съюз. Бившият президент на Черноморец (Бургас) и другият претендент за поста – Любослав Пенев, не бяха допуснати в залата в столичния хотел “Маринела”, където някъде около 10:30 часа започна Осмият конгрес на БФС. Дражев изненадващо обяви, че в случай че спечели изборите за президент и свали Борислав Михайлов от ръководния пост, ще покани Ел Голеадор за вицепрезидент, а самия Боби – за член на Изпълкома.

“Това не е конгрес, а сбирка на досегашното ръководство и щатни служители.


Имитират, че правят общо събрание, и показват, че с парите на БФС, УЕФА, ФИФА и Министерството на младежта и спорта са платили маса пари за едно мероприятие, на което половината участници са нередовни и недействителни. Но аз не се учудвам, тъй като те са свикнали да играят в уговорени мачове”, категоричен бе Дражев.

“Час за лекар ли ни обявиха, не знам. Да дойдем в 12:30 часа, това ни казаха. Но те делегатите, ако решат първа точка да бъде избор на нов президент, какво правим? Не ни дадоха делегатски карти на мен и Любослав Пенев. Излагат се като кифладжии, но явно толкова си могат, такова им е образованието. Сигурен съм, че знаят, че нарушават закона, защото там има юристи, които са наясно с това”, каза още бившият шеф на Черноморец (Бургас).
Делегати пристигат за Конгреса на БФС+51
“Този срам трябва да приключи. Това не е уговорен мач, защото всички са уговорени, купени. Смисъл от подобна среща, от конгрес няма. Сезирали сме Чеферин, да видим – така ли приемат членове? Някъде в УЕФА провеждат ли се по този начин събрания? Питайте и министър Кралев какво прави вътре?”, бесен бе Дражев.

Ощр от категория Футбол